ŠEIMOS ŠVENTĖ

Namai, namų šiluma, jaukumas… Apie tai galima kalbėti be galo. Kažkam tai jau prisiminimai ir išspausta ilgesio ašarėlė, kažkam tai saugumas, gerumas, džiaugsmas. Namai – tai ne pastatas, o tie, kas juose gyvena, ilgisi ir laukia: tėvai, seneliai, proseneliai, žydintys laukai ar užpustyti takeliai, darželis po langais, vaikystė. Žodžiu, visa, kas mus supa. Tai vieta, į kurią nuolat norisi sugrįžti, prisiliesti prie brangių daiktų, apkabinti mylimus žmones, prisiminti…
Zujūnų gimnazijoje taip pat gyvena didžiulė šeima. Todėl šiuose Namuose gegužės 20 dieną vėl buvo švenčiama didžiulė šventė – ŠEIMOS DIENA, į kurią susirinko mokiniai, jų tėvai, seneliai, mokytojai ir kiti svečiai. Visi renginio metu pamatė, kaip gimnazija pasikeitė per šiuos mokslo metus, ko pasiekė, galėjo tarpusavyje pabendrauti, paklausyti vaikų atliekamų dainų, pamatyti spektaklio inscenizaciją.
Po koncertinės dalies gimnazijos kieme šeimininkų ir svečių laukė įvairūs žaidimai bei vaišės.
Nuoširdžiai dėkojame Zujūnų k. Seniūnijos bei Daugiafunkcinio Rudaminos kultūros centro Zujūnų skyriaus darbuotojams už pagalbą organizuojant šią nuostabią šventę.

Updated: 2018 birželio 10 — 13:24

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

© 2019 – Vilniaus r. Zujūnų gimnazija Frontier Theme