VI SMIGINIO TURNYRAS JONUI GRIGUI ATMINTI

Kovo 25 d. sostinės vaikų – jaunimo klube „Verdenė“ vyko VI Smiginio turnyras, skirtas žinomam lengvaatlečiui ir stadiono „Žalgiris“ direktoriui Jonui Grigui atminti. Šis žmogus buvo sporto klubo „Smigis“ prezidentu ir smiginio mėgėju. Šių metų turnyras sukvietė apie 50 dalyvių iš Vilniaus, Zujūnų, Elektrėnų ir Žiežmarių. Turnyro dalyviai rungėsi 4 kategorijose: „3×8“ – jauniausieji, „301 simple out“ – mergaitės ir tėvai, „301 double out“ – jaunimas ir „3×8“ – suaugusieji.Mūsų smigininkams tai buvo labai sėkmingas turnyras, nes iš 24 apdovanojimų 13 gavo mūsiškiai.
Kategorijoje „3×8“ 1-oji vieta – Ingrida Anufrijeva ir Andžej Markovski, 2-oji vieta – Gabrielė Šadeiko ir Dominik Pščolovski, 3-oji vieta – Valentina Rinkevič.
Kategorijoje „301 simple out“ 1-oji vieta – Valentina Sinkevič, 2-oji vieta – Evelina Volodko, 3-oji vieta – Agnė Neverovičiūtė.
Tėvų kategorijoje 1-oji vieta – Kazimiež Šadeiko, 2-oji vieta – Marian Pščolovski, 3-oji vieta – Andriej Anufrijev.
Kategorijoje „301 double out“ 3-oji vieta – Evelina Maksimovič ir Andžej Volodko.
Buvo labai malonu, kad turnyro organizatoriai 10 m. sukakties progą specialią dovanėlę įteikė jauniausiai dalyvei Dominykai Lukacijevskai.
Medalius ir taures nugalėtojams įteikė firmos „Labukas“ direktorius Jonas Mikailionis (apdovanojimų sponsorius) ir turnyro šeimininkas, klubo „Verdenė“ direktorius Romualdas Grigas.

Updated: 2017 kovo 30 — 22:11

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

© 2019 – Vilniaus r. Zujūnų gimnazija Frontier Theme