TIKSLIŲJŲ MOKSLŲ SAVAITĖ

Savaitės diena Renginio pavadinimas Klasė Atsakingas mokytojas
Pirmadienis Savaitės atidarymas (stendas) Danuta Krecul
Edukacinis filmas apie Černobylį (10 kl.) 10 Alina Makovska
Viktorina „Enšteino šypsena“ (9 kl.) 9
Antradienis Konkursas „Mano žalioji palangė“ (5-8kl.) 5-8 Alina Franckevič
Trečiadienis Išvyka į Vilniaus technologijų ir dizaino kolegiją 10-12 Alina Bogdanovič
Dailės paroda „Fizikos paslaptys“ 7-8 Alina Makovska
Edukacinis žaidimas 11
Ketvirtadienis Edukacinė pamoka „Susipažinkime su CO2“. 6-7 Ježy Borovik
Tarptautinis matematikos konkursas „Kengūra 2017“ 1-12 Danuta Krecul
Penktadienis Edukacinė pamoka Vladyslavo Sirokomlės muziejuje „Simetrija ir velykinės spalvos“ 9; 11 Lila Kozakevič, Danuta Krecul

 

wystawaenstein201703Vykstant netradicinėms fizikos pamokoms mokiniai įsitikino, kad mokslas gali būti įdomus, smagus ir netikėtas. Viktorina „ A. Einšteino šypsena“ vyko 9 klasėje. Mokiniams per pamoką tikrai neteko nuobodžiauti. Visi pasiskirstė į dvi komandas „Elektronai“ ir „Protonai“. Komandų kapitonai gavo ženkliukus su A.Einsteino šypsena. Daugiau žinių fizikos ir astronomijos srityse turėjo „Elektronai“, kurie ir buvo apdovanoti ženkliukais iš CERN ( Europos branduolinių mokslinių tyrimų organizacijos). Edukacinis žaidimas „Ką turime žinoti apie svarbiausius išradimus?“ vyko 11 klasėje. Jame mokiniai parodė savo kompetencijas fizikos, chemijos, biologijos, medicinos srityse. Žaidime laimėjo T.Michalkevič, kuris buvo apdovanotas fizikos žinynu. Savo kūrybinius gebėjimus 7 i 8 klasių mokiniai galėjo parodyti rengiant darbus parodai „Fizikos paslaptys“. Daugiausia buvo nupiešta Nobelio premijos laureato A.Einšteino portretų. Vyresnių klasių mokiniai balsavo dėl geriausio piešinio: nugalėtojai E.Dovgerd ir D.Tupikovskij gavo astronomijos ir fizikos žinynus.


LANKOMES VILNIAUS TECHNOLOGIJŲ IR DIZAINO KOLEGIJOJE

2017-03-15 10-12 klasių mokiniai su IT mokytoja Alina Bogdanovič, bei su gimnazijos psichologe Ala Gruževska lankėsi Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje. Renginio metu dalyviai buvo supažindinti su VTDK studijų programomis, stojimo sąlygomis ir kolegijos gyvenimu. Buvo organizuojamos įdomios, turiningos ekskursijos po modernias laboratorijas, moksleiviai galėjo ne tik išvysti naujausią įrangą savo akimis, bet ir ją dalinai išbandyti.

Updated: 2017 kovo 29 — 15:02

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

© 2019 – Vilniaus r. Zujūnų gimnazija Frontier Theme